A szerencsiek ingyenes hőkamerás vizsgálatot kaphatnak a saját házukról

Megosztás

Környezetünk és saját pénztárcánk érdekében is fontos tudni, hogy a lakásunk vagy házunk energetikai szempontból mennyire felel meg a XXI. századi követelményeknek. Az ablakokon vagy az ajtókon, a födémnél, esetleg a falon keresztül könnyen szökhet el jelentősebb mennyiségű hő fűtés idején, ezért időről-időre érdemes kivizsgálni, hogy szükség van-e egy szigetelésre, esetleg nyílászáró-cserére. Ehhez a legjobb módszer egy egyszerű hőkamerás fénykép készítése, amit most a borsodi LMP ingyenesen megtesz a szerencsi lakosságnak.

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja tavasszal több hétvégén is akcióba kezd, és ingyenesen vállalja, hogy a jelentkezők ingatlanjairól ilyen fotót készít egy speciális, CAT S61 hőkamerás mobiltelefon-készülékkel. Aki szeretné, hogy a házát vagy lakását nagyvonalakban felmérjük, jelezze számunkra március 5-én, péntek délig egy üzenettel, melyben megadja címét és telefonszámát, mi pedig másnap reggel, szombaton 8 és 10 óra között felkeressük, elkészítjük a képet, és díjmentesen az önök rendelkezésére bocsátjuk.

– írják.

Mint írták, az első hétvégén a Szerencs városában és környéken élők kéréseit próbálják teljesíteni. Jelentkezni a Facebook oldalukon vagy az ott megadott elérhetőségeken lehet!

Kapcsolódó cikkek